Kandidaatsbestuur ’18-’19

Deze week hebben 7 mensen + een iPad een cryptische tocht met uitdagingen door Utrecht afgelegd. Deze leidde naar de oude loods van de Batavier aan de Oude Gracht, waar ze door het huidige bestuur officieel gevraagd werden voor het kandidaatsbestuur ’18-’19. Met veel enthousiasme zeiden zij: ja! Met trots kunnen wij mededelen dat de volgende mensen komend jaar Orca mogen gaan besturen:

Voorzitter – Bart Vollebergh
Bart is een man van vele kwaliteiten en ervaringen. Hij heeft al vele kanten van Orca gezien. Zowel het NOOC-roeien en borrelen met Draft als het Lichte wedstrijdroeien in 2015 en 2016. Hij is altijd een steunpilaar en verbindende factor in zijn ploegen geweest. Je kent hem misschien ook nog als de penningmeester van de Groene ARCO of als lid van Studio Orca (lustrumdocumentaire). Tegenwoordig kan je Bart vaak pompend in het krachthonk vinden, tenminste als hij in Nederland is, want dit jaar studeert hij in Zuid-Duitsland.
Secretaris – Gertie Dekker
Gertie Dekker is een harde werker, enthousiast, betrokken en zeer stipt, wat zeer goed van pas komt in haar functie. Haar organisatorische kwaliteiten zijn al enorm goed tot zijn recht gekomen velen commissies zoals de Blikredaxi, Intro 2017, CHR. Waarbij ze die laatste persoonlijk een enorm goede herstart heeft gegeven. Daarnaast is ze de organisatorische kracht geweest bij het coachen van Zwaar ’17 en ’18. Ze is ook ontzettend lief, gezellig en zorgzaam, wat haar zeker tot een goede secretaris zal maken.
Penningmeester – Leanne Smit
Deze dame komt misschien rustig en soms wat verlegen over maar vergis je niet, ze is bloedfanatiek! Dat heeft ze laten zien in de clubC4, Dames 2017, als vaste invaller van de damesclub8 en als coach van de Lichte dames 2018. Ze is goed voorbereid, georganiseerd en pakt graag projecten op. Ongetwijfeld weet ze komend jaar de financiën van Orca perfect op orde te houden.
Vice-voorzitter – Hannah Vreeburg
Deze nog relatief jonge Orcaan is een heel sociaal dier, enthousiast en zelfverzekerd. Ze heeft ongetwijfeld veel in petto voor Orca komend jaar. Met haar ervaring buiten Orca, een bestuursjaar bij UCU en binnen Orca, namelijk als roeier bij Irrowplaceable, coach van Arrow en als lid van de CoachBegeleidingsCommissie hebben we veel vertrouwen in Hannah!
Wedstrijd Commissaris – Kyra Bollen
Deze dame heeft zich sinds ze binnenliep bij Orca beziggehouden met hard roeien en eigenlijk zelfs daarvoor ook al, als jeugdroeister in Breda. Ze heeft in de damesclubacht 2016 geroeid en gecoacht bij Dames 2017 en nu bij Licht 2018. Ze weet goed overzicht te houden, is rustig en weet ontzettend veel van didactiek.
Competitie Commissaris – Remy Chou
Remy zit vol verassingen. Hij heeft al enorm veel verschillende dingen gedaan op Orca. Barcie, Blikredaxi, roeier in Heren clubC4 en Eerstejaars Licht 2016, coach van Heren club8 2017 en vele compoploegjes, Pomporoeier, CHR, Intro 2018, Groene ARCO en kookcie. Hij is een hele goede chef-kok, in het verleden heeft hij dit talent gebruikt voor Recepten met Remy en natuurlijk voor de kookcie en hopelijk hoeft dit kandidaatsbestuur daardoor wat minder kant en klaar maaltijden te genieten volgend jaar. Om Orca kennis zit Remy niet verlegen. Hij gaat komend jaar zeker goed voorbereid van start.
Commissaris Materiaal – Hidde Negenman
Hidde is eerlijk en zorgzaam en heeft heel goed technisch inzicht. Het is dan ook fijn dat hij altijd bereid om een handje te helpen. In zijn Orcarrière is hij onder anderen roeier geweest bij Clubacht 2014 en Licht 2015 en heeft hij gecoacht voor Hamtarow en Lichte Dames 2018. Hidde zorgt er dit jaar altijd voor dat het materiaal voor zijn dames tiptop in orde is. Komend jaar zal hij deze zorg uitbreiden over de gehele vloot en alle roeiers.
Commissaris Vereniging – Jeroen Bergers
Jeroen is een gezellige, vaste factor achter de bar, eerst als BarCie en nu al twee jaar in de rol van FC’er. Als echt compobeest, roeiend en coachend en als Drafter kent hij ook de andere kant van de bar ook goed. Hij steekt graag de handen uit de mouwen en raakt niet snel gestrest. Hij kent de reilen en zeilen van de bar al en beschikt de essentiële eigenschappen om als opper-FC de bar en vereniging in de juiste banen te sturen.
Van harte allen en namens bestuur ’17-’18 veel succes de komende tijd!
Haal door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.