TxMiller Orca Competitie Slotwedstrijden

Ieder jaar vinden in juni de TxMiller Orca Competitie Slotwedstrijden plaats. Deze wedstrijd staat symbool voor het einde van het competitieseizoen en biedt garantie op een zomers gevoel bij zowel de deelnemende roeiers als alle toeschouwers. Met meer dan 550 startende boten is dit evenement het grootste van Orca en behoort het tot één van de grootste competitie roeiwedstrijden van Nederland. 

Voor veel eerstejaars competitieroeiers vormen de Competitie Slotwedstrijden het einde van de Stuurboord bokaal, die zij starten in een C4+. Tevens bieden deze wedstrijden de laatste kans voor ouderejaars competitie roeiers om te strijden voor diverse bokalen, zoals de Kruithuisbokaal (8+), Quadruple bokaal (4*), Ask en Embla bokaal (2x), Skiffbokaal (1x) en Noord-Willemsbokaal (2-).

Orca is trots om het competitieseizoen af te mogen sluiten voor zo veel studentroeiers en doet er alles aan om ieder jaar weer een geweldig weekend te faciliteren voor alle deelnemers en toeschouwers. We hopen jullie allemaal bij de volgende editie weer op de Bosbaan te verwelkomen tijdens de volgende editie, of het nu is om zelf te roeien, om een biertje te komen drinken of om jullie vereniging naar de overwinning te schreeuwen!

Heb je vragen over deze wedstrijd? Stuur dan een e-mail naar cocos@orcaroeien.nl of bezoek https://composlot.orcaroeien.nl/!