Partners

Samen topsport mogelijk maken

Benieuwd wat Orca voor uw bedrijf kan betekenen?

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Commissaris Externe Betrekkingen via onderstaande gegevens:


E: ceb@orcaroeien.nl
T: 030 2890860

Bavaria

Alle grote Utrechtse studentenverenigingen schenken Bavaria bier en Orca ontbreekt natuurlijk niet in dat lijstje! Bavaria is immers hét studentenbier. In de kantine is Bavaria als onze trouwe sponsor aanwezig. Zo kan de dorstige Orcaan na het harde roeien zichzelf verfrissen met een koud biertje. Natuurlijk mag Bavaria bij onze evenementen niet afwezig zijn, waardoor Bavaria niet alleen binnen Orca wordt uitgedragen, maar ook daarbuiten!

GenDx

TxMiller is een stichting opgericht door GenDx oprichters Erik Rozemuller en Wietse Mulder. Het doel van de stichting is om de overleving van patiënten die een stamceltransplantatie krijgen te verbeteren, en meer stamceltransplantaties mogelijk te maken. Orca en de TxMiller foundation werken samen om meer stamceldonoren te werven onder jonge, fitte mensen.

IJs & Zopie

Ijs & Zopie wordt volledig gerund door Orcanen. Een deel van onze winst wordt geïnvesteerd in de roeivereniging. Met elkaar staan we achter een sportieve en gezonde wereld. We zijn het hele jaar elke dag open (wel gesloten op 1e & 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag). Wij verkopen h’eerlijk ijs en Tony Chocolonely’s chocoladerepen het hele jaar door. Daarnaast verkopen we verse, eerlijke koffie. In het winterseizoen verkopen we ook huisgemaakte warme crêpes!

Infi

Infi is een software bedrijf wat zich specialiseert in het waarmaken van ideeën. Zij richten zich op het bouwen van webapplicaties en mobiele apps. Door hun excellente vaardigheden in software ontwikkeling, hebben ze zelfs hun eigen programma om startups groot te maken: de Infi Bootstrap! Meer weten? Kijk op: www.infi.nl

DressMe Clothing

Voor het bedrukken van ploegkleding, commissiekleding en anders soortige bedrukking kan je bij DressMe terecht.
Orca leden krijgen korting en daarnaast is DressMe bekend met de huisstijl! Tot slot maken zij aan het einde van het jaar een gedeelte als sponsorbedrag over naar Orca, waardoor Orca nieuwe investeringen kan doen.

SMA Utrecht

Bij SportMedisch Adviescentrum Utrecht kunnen onze (wedstrijd)roeiers terecht voor hun sportmedische keuring en andere sportmedische onderzoeken. Daarnaast kunnen zij hier inspanningstesten en ademanalyses aanvragen.

Vocking Vleeswaren B.V.

Vocking worst is een echt Utrechts streekproduct. Wereldberoemd in de provincie, maar daarbuiten is het echter lastig te vinden. Door de speciale regeling die wij als Orca hebben getroffen, zijn Orcanen verzekerd van de beste barbecuepakketten en krijgen we barbecue’s! Mocht je daarnaast (vegetarisch) vlees nodig hebben voor andere evenementen, dan zijn zij ook te benaderen. Voor meer informatie kun je kijken op: www.vocking.com

Poolcafé Hart van Utrecht

Poolcafé Hart van Utrecht is inmiddels 27 jaar een begrip in het centrum van Utrecht. De zaak bestaat uit 12 professionele pooltafels die voorzien zijn van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen. Het poolcafé draagt bij aan de roeisport en Orcanen kunnen in ruil daarvoor lekker komen poolen. Een samenwerking waar we erg trots op zijn! https://www.poolenutrecht.nl/

Fysio Utrecht Oost

Fysiotherapie Utrecht Oost is onze preferred partner voor fysiotherapie. Onze roeiers kunnen met (acute) klachten dan ook binnen 24 uur hier terecht voor een afspraak. Zie ook fysiopraktijk.nl

Gepu

Bij Gepu kunnen alle Orcanen terecht wanneer zij een groot evenement organiseren of wanneer zij voor veel mensen gaan koken. Voor goedkope boodschappen sturen wij onze leden dan ook naar Gepu. Jaarlijks maakt Gepu een bijdrage over aan Orca.

Torenbeek Sportpsychologie

Door middel van de samenwerking met Torenbeek Sportpsychologie kunnen wij onze wedstrijd- en clubploegen mentale begeleiding bieden. Zo kan gekeken worden naar de groepsdynamiek door middel van een teamscan, en wordt de coaches handvaten geboden om een veilig leerklimaat te bieden aan hun roeiers.

Steunfonds Orca

Het Steunfonds Orca is een samenwerkingsverband van mensen die het wedstrijdroeien op Orca een warm hart toedragen en is in 1986 opgericht om de sub-toppers binnen Orca in hun weg naar de top te ondersteunen door de ze een financieel steuntje in de rug te geven. Naast het direct steunen van roeiers en coaches steunen wij hen indirect door te investeren in professionalisering van Orca in het algemeen.

Oud-Orca

Oud-Orca is de officiële oud-ledenstichting van Orca. Met meer dan 400 vaste donateurs en een veelvoud aan leuke activiteiten is Oud-Orca een levendig en krachtig netwerk en daarmee meer dan een verzameling mensen die lid zijn geweest van dezelfde roeivereniging!
Oud Orca houdt je Orca gevoel warm, verbindt Orcanen en levert daarmee een levenslange bijdrage aan Orca.