Bedrijfsroeien

Collega’s op de kant én in de boot

Bedrijfsroeien is de ideale combinatie van sport en sociale bezigheid. Niet alleen helpt het om werknemers in beweging te krijgen en te houden, het is ook de perfecte vorm van teambuilding. Roeien is niet mogelijk zonder goede samenwerking: alleen als alle roeiers in de boot exact hetzelfde doen kan een optimaal resultaat behaald worden. Niets is zo goed voor het versterken van de band tussen werknemers als samen trainen, samen afzien en uiteindelijk samen winnend uit de boot stappen. Roeien beweegt en verbindt.

Bedrijfsroeien bij A.U.S.R. Orca betekent:

  • Gebruik maken van uitstekend materiaal onder begeleiding van een ervaren stuur en coach.
  • Optimale faciliteiten en begeleiding bij het verwezenlijken van de doelen op ieder niveau; van eenmaal trainen in de week tot het starten van wedstrijden.

Van beginnend roeier tot professional, iedereen kan bij Orca het maximale uit zichzelf halen!

Op dit moment roeien de volgende bedrijven bij Orca:

  • Hilhorst Juridische Zaken
  • Mercedes
  • Kantoorhalen (combinatieboot)

Zij roeien in verschillende boottypes, van beginnende, stabiele C4+ tot razendsnelle gestuurde 8+. Sommigen starten ook wedstrijden of zelfs het bedrijfsroeiklassement!

Is uw interesse gewekt?

Neemt u dan contact met ons op en wij zullen met plezier de mogelijkheden voor uw bedrijf met u verkennen. Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een proeftraining te doen bij Orca. Neemt u daarvoor contact op met onze Commissaris Externe Betrekkingen:

E-mail: ceb@orcaroeien.nl
Telefoon: 030 2890860