Edwin Zijp verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar 2023!

Bij deze willen wij namens heel Orca Edwin Zijp feliciteren met zijn titel Vrijwilliger van het jaar 2023! Edwin zet zich al jarenlang bijzonder hard in als coach op Orca, op wedstrijd- en competitie niveau. Zo coacht hij al jaren actief mee en is hij nu onderdeel van het Middengroep Dames coachteam. Als coach staat hij op nummer 1 in de blikkenlijst met maar liefst 80 tellende en 55 niet-tellende blikken! Met Edwins enthousiasme en motivatie zet hij zich altijd in voor de vereniging, en daar zijn wij hem enorm dankbaar voor. Daarom zijn wij enorm blij dat Edwin verkozen is al Vrijwilliger van het jaar 2023! Heel Orca was het blijkbaar eens met de keuze, aangezien er massaal op hem gestemd is.

Afgelopen woensdag ochtend kwam de KNRB langs op Orca om Edwin te verrassen met zijn nieuwe titel, het artikel dat zij daar over hebben geschreven kan je hier vinden.

Gefeliciteerd Edwin!

Haal door!

Foto gemaakt door Lotte Burgers