Tosca op Worldcup I & II!

Op 5, 6 en 7 mei vond World Cup I plaats in Zagreb, KroatiĆ«. Hier is Orcaan Tosca Kettler – gecoacht door Gerco Beekhof – uitgekomen voor Nederland in het lichte dames skiff (LW1x) veld. Op vrijdag werd Tosca tweede in de race-for-lanes. De finale op zaterdag was ongelooflijk spannend en zij kwam als tweede over de finish in een tijd van 07:51.55 – een nieuw Orca record! – en mocht zij de zilveren medaille ophalen bij het erevlot.

Anderhalve maand later, op 16 t/m 18 juni, verscheen Tosca weer in de skiff aan de start, dit keer op World Cup II in Varese, Italiƫ. Na de voorwedstrijd en herkansing op vrijdag plaatste Tosca zich voor de A-finale op zaterdag. Ze kwam goed uit de start, maar haar tegenstanders waren ook erg sterk. Uiteindelijk is zij vierde geworden met een tijd van 07:52.01.

Wij zijn ontzettend trots op wat Tosca heeft laten zien en kijken uit naar haar volgende prestaties!