Uitslagen Gyas-Hunze race 2018

Afgelopen weekend heeft de Gyas Hunze plaatsgevonden. Een aantal Orcanen hebben de kou getrotseerd en zijn hier aan de start verschenen. Helaas geen blikken, maar hard gestreden is er zeker. Klik op lees meer voor een overzicht van de resultaten. 
De zondagsprint was vanwege het weer al afgelast. Alleen de 2,5km op zaterdag resteerde nu nog. Helaas ontstond er midden op de dag uitloop, waardoor de laatste heat moest worden afgelast, omdat de temperaturen toch echt onder de 0 begonnen te raken. Strijkkwartet, Gold Riggers en Paddlington hebben daardoor hun heat niet kunnen starten. De eerste twee hebben zich toen gestort op het starten van de derde heflt en zijn s’avonds samen met het bestuur hun verdriet gaan wegfeesten op Gyas. Check voor de foto’s de Fotocie Facebook.
Onderstaand een overzicht van de resultaten.
Avocarows 11:18,5 8e plek
Blikspanen 11:49,5 23e plek
Dames Club C4+ 10:23,4 10e plek
Rownald Drunk 9:51,1 3e plek
How i met your Rower 10:21,0 6e plek
Sloepers 9:57,4 8e plek
Kanorcas 9:29,9 7e plek