Vocking Vleeswaren als sponsor van Orca!

Vanaf vandaag gaat Orca samenwerken met Vocking Vleeswaren! Vocking leverworst is een echt Utrechts streekproduct en daarnaast verwerkt Vocking verschillende andere soorten vlees. Voor de lekkerste vleeswaren, raden wij als Orca aan om naar hen te gaan.

De samenwerking levert Orca verschillende dingen op:
Allereerst stellen zij drie barbecues ter beschikking die Orcanen kunnen gebruiken bij evenementen of als zij met hun ploeg/commissie/dispuut gaan barbecueën! Daarnaast hebben zij speciale pakketten voor Orcanen aangemaakt, voor de lijst kun je de vice-voorzitter mailen.  Als extraatje kunnen commissies aanvragen doen voor sponsoring, na goedkeuring van de vice-voorzitter. Tot slot zullen zij jaarlijks een bedrag aan Orca overmaken om de vereniging te ondersteunen!