Herdenkingsbijeenkomst voor Marius Buiting en Hans Wisse

In korte tijd heeft Orca afscheid moeten nemen van twee van haar boegbeelden. Tijdens het vierde lustrum in 1990 werden Marius Buiting en Hans Wisse beiden benoemd tot erelid, als erkenning voor hun onmiskenbare bijdragen aan de ontwikkeling van onze vereniging.

Marius, oprichter van het Steunfonds, roeier, coach en oud-voorzitter, en Hans, de eerste vrouwelijke voorzitter van Orca en jarenlang bestuursbegeleider vanuit de Raad van Advies, hebben samen een blijvende impact gehad. Beiden dienden enige tijd samen in de Raad van Advies en bleven als Steunfondsleden én ereleden in contact met elkaar en met Orca. Het is tragisch, maar tegelijkertijd passend, dat we hen samen herdenken.

Wij nodigen u van harte uit voor de herdenkingsbijeenkomst op vrijdag 11 oktober. Vanaf 16:45 uur bent u welkom op A.U.S.R. Orca aan de Verlengde Hoogravenseweg 13 in Utrecht. Parkeren is mogelijk. Laat het ons graag voor woensdag weten als u van plan bent aanwezig te zijn. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar secretaris@orcaroeien.nl. Mocht dit bericht u later bereiken, bent u uiteraard alsnog van harte welkom. Het programma begint om 17:30 uur met een welkomstwoord. Een aantal sprekers zal hun herinneringen aan Marius en Hans delen. Na afloop bent u uitgenodigd voor een borrel. Mocht u iets willen zeggen, dan horen wij dat het liefst van tevoren, zodat we hiermee rekening kunnen houden. Er zal daarnaast ruimte worden geboden voor spontane bijdragen tijdens de bijeenkomst.

Wij hopen u volgende week vrijdag te ontvangen om samen de herinneringen aan Marius en Hans te koesteren.

Bestuur 55