Businessclub Orca

De Businessclub Orca (BCO) is in 1999 opgezet om topsport op de Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging Orca te ondersteunen. Tot op de dag van vandaag is dit wat de BCO doet door zakelijk, professioneel en informeel met haar leden om te gaan en met hen te zoeken naar ideale vormen van samenwerking voor beide partijen.

In het kort: wat is de Businessclub Orca?

  • Topsport
    De leden van de Businessclub voelen zich verbonden met de ambitie van Orca om roeiers naar Wereld Kampioenschappen en Olympische Spelen uit te zenden. Bedrijven willen hun naam verbinden aan de prestaties van onze roeiers door bij te dragen aan de professionalisering en hiermee de roeiers optimaal te faciliteren.
  • Evenementen
    De leden van de BCO komen eenmaal per jaar bijeen op een groots evenement, dat door de Businessclub Commissie (vaak in samenwerking met een lid) wordt georganiseerd. Op dit evenementen wordt aandacht besteed aan een actueel thema dat op het raakvlak van topsport en bedrijfsleven ligt. Op de evenementen is echter ook altijd voldoende ruimte om elkaar in informele sfeer te spreken tijdens een aangeklede borrel.
  • Sterk netwerk
    De BCO is een sportief netwerk van gemiddeld 15 tot 20 bedrijven die allemaal affectie hebben met de thema’s: topsport, studenten en netwerken. De BCO is een ambitieuze businessclub, die wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en een professionele aanpak.

Meer informatie over de Businessclub vindt u op www.businesscluborca.nl
Daarnaast kunt u vragen stellen per mail: vice@orcaroeien.nl.