In memoriam: Rob van den Heuvel

∗ 19 april 1956                   † 11 maart 2017

thumb_img-1489401868Dit weekend heeft ons het zeer verdrietige bericht bereikt dat Rob van den Heuvel, erelid van onze vereniging, is overleden. Wij zijn enorm geschrokken door dit plotselinge bericht. Onze gedachten zijn in de eerste plaats bij de familie van Rob.
Rob is in 1975 lid geworden van Orca en is daarna van onschatbare waarde voor onze verenging geweest. En niet alleen voor Orca, maar ook voor de roeisport in het algemeen. Zo is Rob onder andere in het jaar ’77/’78 ab-actis van het bestuur geweest, om twee jaar later de laatste praeses, en daarmee ook de eerste voorzitter van Orca, te worden. Ook na zijn actieve Orca carrière is hij altijd erg betrokken gebleven bij Orca en zijn huidige roeivereniging Jason.
Er zal komende week op Orca de gelegenheid zijn om een condoleanceregister te tekenen en om gezamenlijk stil te staan bij dit verlies. Op dinsdagavond zal hier speciaal bij stil worden gestaan. Deze week zullen de feestelijke aangelegenheden op Orca niet doorgaan en de bar zal om 23.00 uur sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *