Partners

Samen topsport mogelijk maken

Benieuwd wat Orca voor uw bedrijf kan betekenen?

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Commissaris Externe Betrekkingen via onderstaande gegevens
E: ceb@orcaroeien.nl
T: 030 2890860

Bavaria

Alle grote Utrechtse studentenverenigingen schenken Bavaria bier en Orca ontbreekt natuurlijk niet in dat lijstje! Bavaria is immers hét studentenbier. In de kantine is Bavaria als onze trouwe sponsor aanwezig. Zo kan de dorstige Orcaan na het harde roeien zichzelf verfrissen met een koud biertje. Natuurlijk mag Bavaria bij onze evenementen niet afwezig zijn, waardoor Bavaria niet alleen binnen Orca wordt uitgedragen, maar ook daarbuiten!

GenDx

GenDx is een bedrijf mede opgezet door een oud-Orcaan. Zij specialiseren zich in het ontwikkelen van software en analysetechnieken voor laboratoria. Hierbij richten zij zich op het typeren van weefsel op DNA-niveau. Deze typeringen kunnen dan onder andere bij stamceltransplantaties gebruikt worden om de best passende donoren te selecteren. GenDx sponsorde de Orca Competitie Slot Wedstrijden al langer, maar zal nu ook als verenigingsbrede sponsor terug komen op wedstrijden en evenementen. Interesse in wat zij nog meer doen, of hoe je stamceldonor kan worden, neem een kijkje op www.gendx.com.

IJs & Zopie

Ijs & Zopie wordt volledig gerund door Orcanen. Een deel van onze winst wordt geïnvesteerd in de roeivereniging. Met elkaar staan we achter een sportieve en gezonde wereld. We zijn het hele jaar elke dag open (wel gesloten op 1e & 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag). Wij verkopen h’eerlijk ijs en Tony Chocolonely’s chocoladerepen het hele jaar door. Daarnaast verkopen we verse, eerlijke koffie. In het winterseizoen verkopen we ook huisgemaakte warme crêpes!

Infi

Infi is een software bedrijf wat zich specialiseert in het waarmaken van ideeën. Zij richten zich op het bouwen van webapplicaties en mobiele apps. Door hun excellente vaardigheden in software ontwikkeling, hebben ze zelfs hun eigen programma om startups groot te maken: de Infi Bootstrap! Meer weten? Kijk op: www.infi.nl

DressMe Clothing

Voor het bedrukken van ploegkleding, commissiekleding en anders soortige bedrukking kan je bij DressMe terecht.
Orca leden krijgen korting en daarnaast is DressMe bekend met de huisstijl! Tot slot maken zij aan het einde van het jaar een gedeelte als sponsorbedrag over naar Orca, waardoor Orca nieuwe investeringen kan doen.

Annotommie MC

Annatommie MC is dé medisch specialist in het behandelen van artrose, sportblessures of andere bewegingsklachten. Al het harde roeien is niet zonder risico’s! Bij Annatommie zijn speciale consultancy uren, waarop Orcanen zonder afspraak langs te komen. Mocht je ergens last van hebben, dan is Annatommie de plek om langs te gaan! Voor meer informatie kun je kijken op: www.annatommiemc.nl

Uitzendbureau LINQ

Voor uitzendwerk, bijbaantjes en vaste startersbanen kan je terecht bij Linq. Al jaren reist Orca af naar de Zwarte Cross om daar gezellig te werken en te feesten, maar ook voor andere leuke klussen zijn Orcanen actief. Voor meer informatie, kijk op linq.nl, Actuele werkactie aanbod of mail naar ceb@orcaroeien.nl

Vocking Vleeswaren B.V.

Vocking worst is een echt Utrechts streekproduct. Wereldberoemd in de provincie, maar daarbuiten is het echter lastig te vinden. Door de speciale regeling die wij als Orca hebben getroffen, zijn Orcanen verzekerd van de beste barbecuepakketten en krijgen we barbecue’s! Mocht je daarnaast (vegetarisch) vlees nodig hebben voor andere evenementen, dan zijn zij ook te benaderen. Voor meer informatie kun je kijken op: www.vocking.com

Body & Fit

De meeste Orcanen halen hier hun voedingssupplementen en per bestelling ontvangt Orca 7% als commissie. Je hoeft slechts via deze link te bestellen, waardoor het automatisch geregistreerd wordt dat je Orcaan bent en dat er een percentage naar Orca gaat. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken dat je andere kortingsacties misloopt, want die blijven gewoon doorwerken. Kortom, als je bij Body en Fit iets bestelt, doe het dan via onderstaande link:
Bestel hier!

Gepu

Bij Gepu kunnen alle Orcanen terecht wanneer zij een groot evenement organiseren of wanneer zij voor veel mensen gaan koken. Voor goedkope boodschappen sturen wij onze leden dan ook naar Gepu. Jaarlijks maakt Gepu een bijdrage over aan Orca.

SponsorKliks

Sinds kort is SponsorKliks samen gaan werken met Orca. Via iedere bestelling die jij bij een online webshop plaatst, krijgt Orca een gedeelte terug als provisie. Onderscheid in artikelen wordt niet gemaakt, dus wat je ook bestelt, krijgt Orca een gedeelte van. Door op de onderstaande link te klikken en je bestelling te voltooien, wordt je aankoop aan Orca gelinkt en krijgt Orca een gedeelte terug.
www.sponsorkliks.com

Steunfonds Orca

Het Steunfonds Orca is een samenwerkingsverband van mensen die het wedstrijdroeien op Orca een warm hart toedragen en is in 1986 opgericht om de sub-toppers binnen Orca in hun weg naar de top te ondersteunen door de ze een financieel steuntje in de rug te geven. Naast het direct steunen van roeiers en coaches steunen wij hen indirect door te investeren in professionalisering van Orca in het algemeen.

Oud-Orca

Oud-Orca is de officiële oud-ledenstichting van Orca. Met meer dan 400 vaste donateurs en een veelvoud aan leuke activiteiten is Oud-Orca een levendig en krachtig netwerk en daarmee meer dan een verzameling mensen die lid zijn geweest van dezelfde roeivereniging!
Oud Orca houdt je Orca gevoel warm, verbindt Orcanen en levert daarmee een levenslange bijdrage aan Orca.