GenDx Orca Competitie Slotwedstrijden

In het weekend van 18 en 19 juni vonden de GenDx Orca Competitie Slotwedstrijden plaats. Binnen de competitiewereld staat deze wedstrijd niet alleen synoniem voor het einde van het seizoen, maar is het ook garantie voor een zomers gevoel voor zowel de deelnemende roeiers als alle toeschouwers. Tijdens dit weekend werden de Stuurboord Bokaal, Kruithuisbokaal, Quadruple bokaal, Ask en Embla bokaal, Skiffbokaal en Noord-Willemsbokaal.

Met elk jaar weer meer dan 550 startende boten is de GenDx Orca Competitie Slotwedstrijden het grootste evenement van Orca en één van de grootste compowedstrijden van Nederland. 

Orca is trots om het competitieseizoen voor zoveel studentenroeiers af te mogen sluiten en steekt veel moeite om voor alle deelnemers en toeschouwers een geweldig weekend te faciliteren.

We hopen jullie allemaal in het weekend van 18 en 19 juni op de Bosbaan aan te treffen: ofwel in de boot, ofwel met een biertje in de hand om jullie vereniging, vrienden of familie naar de overwinning te schreeuwen!

Heb je vragen over deze wedstrijd? Mail dan naar cocos@orcaroeien.nl of ga naar https://composlot.orcaroeien.nl/!